Hylleplassering
Forfatter
Tittel Kvinnerolla og matkulturen: tørrfisk, sild og klippfisk : historie, oppskrifter
År
Omfang
Språk
Emne
Noter I denne boka gir Astri Riddervold og Bodil Nordjore eit historisk perspektiv på kvinnerolla og matkultur i Noreg. Dei har fokus på gode og reine råvarer i oppskriftene dei deler i boka - med sild, klippfisk, boknafisk og lutefisk. Samstundes fortel Astri om sin eigen oppvekst under krigen og korleis desse erfaringane har forma hennar kvinneperspektiv. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
Venteliste
*000 pam 1
*001147729
*008180705 a 00mul 2
*015 $a0501038$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-998492-4-1$bib.$cNkr 499.00
*041 $anobnno
*08201$a641.69209481$zh$223/nor
*08201$a305.409481$zb$223/nor
*090 $bq$c641.6$dN
*100 0$aNordjore, Bodil$d1960-$jn.
*24510$aKvinnerolla og matkulturen$btørrfisk, sild og klippfisk : historie, oppskrifter$cBodil Nordjore, Astri Riddervold ; foto Mona Gundersen
*260 $a[Vinje]$bBakeverkstedet$ccop. 2016
*300 $a303 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aI denne boka gir Astri Riddervold og Bodil Nordjore eit historisk perspektiv på kvinnerolla og matkultur i Noreg. Dei har fokus på gode og reine råvarer i oppskriftene dei deler i boka - med sild, klippfisk, boknafisk og lutefisk. Samstundes fortel Astri om sin eigen oppvekst under krigen og korleis desse erfaringane har forma hennar kvinneperspektiv. Omtalen er utarbeidet av BS.
*546 $aTekst på bokmål og nynorsk
*650 1$aFiskeretter $zNorge$xKulturhistorie$0matlaging$1641.69209481$2BS$9nob
*650 2$aKvinner$zNorge$xKulturhistorie$1305.409481$2BS$9nob
*650 $aKlippfisk$0matlaging$1641.692
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aRiddervold, Astri$d1925-$emedforf.$jn.
*700 0$aGundersen, Mona$efotogr.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening